Voor al je vragen kan je terecht bij Elke Gybels:
elke.gybels@figuringfutures.com

Elke Gybels bouwde samen met Rik Prenen De Content uit, waar ze werkt als zelfstandige therapeut, supervisor en trainer.

Door jarenlange praktijkervaring in consultaties met individuen, gezinnen en koppels in complexe en multigestresseerde situaties en het trainen en coachen van teams uit onderwijs en jeugdhulp wordt ze vooral geraakt door wat mensen op de been houdt in de wirwar van problemen. In zowel therapie als coaching kijkt ze samen met mensen naar wat nog wel goed loopt in hun leven. Hoe mensen zich vanuit hun krachten en sterktes zowel op persoonlijk als op professioneel vlak verder kunnen ontwikkelen. Die uitdaging; het ontsluieren van krachten en hulpbronnen en deze benutten in een hoopvol perspectief boeit haar nog alle dagen.

Ze is co-auteur van het boek “Van klacht naar kracht: een schatkist voor oplossingsgericht begeleiden”. Daarnaast is Elke Gybels verbonden aan UC Leuven-Limburg, groep Gezondheid en Welzijn. Ze werkt als coördinator “Reflecterend Leren” en geeft les in de opleiding ‘Bachelor Orthopedagogie’ in de opleidingsonderdelen ‘Gezinsgericht werken’ en ‘Kinder- en jongerencoach’ en staat garant voor de invulling van het postgraduaat ‘Oplossingsgericht begeleiden en hulpverlenen’. www.ucll.be/oplossingsgerichtwerken